Често задавани въпроси

Home / Често задавани въпроси

Често Задавани Въпроси

Ринопластиката е пластична операция, която има за цел да коригира размера и формата на носа. С ринопластиката се цели създаването на по-хармоничен външен вид, като се запазят индивидуалните черти на лицето.

За записване на час за консултация и информация относно датите за консултация се свържете с номер 0896629990 . За да разберете дали носа ви е подходящ за операция и да си запишете дата за операция се свържете с нас по Viber на номер 00905330135665 .

Нека подчертаем, че успехът на ринопластиката до известна степен зависи от положителните впечатления от първата среща на пациента и пластичния хирург. По време на консултацията хирургът събира достатъчно информация относно пациента (оплаквания, очаквани резултати, дали има функционални проблеми, алергии … т.н.

Самото разглеждане и коментиране на носа включва: оценка на кожата, външна и вътрешна кривина, асиметрия, функционални проблеми, големината и формата.

В процес на комуникация се прави оценка на емоциите, които показва пациента, това позволява на хирурга да определи до каква степен е готов пациента за операция. При обсъждане на естетичните проблеми, често се правят сравнения между очакванията на пациента и възможностите за тяхното прилагане, чрез операция. След тази устна консултация, ако пациента е сигурен, че това е неговия доктор може да си запише дата за операция в Инстанбул.

За допълнителна информация и организация се свързвате с асистент на Др Дилбер на номер 00905330135665 . Ден или два дни преди назначената ви дата за операция вие трябва да сте в Инстанбул за повторна среща с доктора, анестезиологичен преглед и кръвни изследвания (2-3 седмици преди операция не трябва да се пие аспирин) .

Операциите се провеждат в Acıbadem Bakırköy Hastanesi

Фотошоп се прави по време на повторната консултация в кабинета на доктора в Инстанбул. Правят се снимки на специален фон с професионален апарат. Фотошоп се изработва заедно с пациента, като се има впредвид неговите желание и реално постижимия резултат.

  • Rios Edition Bakirkoy
  • Cloud 7 hotel Bakirkoy
  • Rawda Bakirkoy
  • Titanic Port Bakirkoy
  • The Time Marima hotel
  • Blue Regency Bakirkoy
  • и разбира се, всеки един друг, който си изберете.

В деня на операцията се постъпва в болница 2 часа преди насрочения час. Изисква се 8 часа глад преди часа на операцията. Продължителността на операцията е около 2 часа, след която анестезиолог веднага ви събужда.

Операцията се прави под пълна анестезия. Вечерта след операция се остава в болница. Според преценка на доктора тампоните се махат от 5 до 7 дни. 10 дни след операцията може да се лети със самолет.

Ето, че всичко мина и вие вече имате нов нос, на който ще се радвате от тук нататък. Вече ви трябва малко търпение да изчакате и да видите краен резултат. С всеки изминал месец ще видите колко промяна ще имате. Краен резултат получавате от 6 месеца до 1 година.